Çomak İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: Düşünüp karar vererek, problem çözerek, kendilerine ve başkalarına güvenerek, empati kurarak kişiliklerini geliştirirler. Konular, farklı ilgi alanları ve öğrenme şekilleri ile desteklenmelidir. Sözel ağırlıklı öğretim yerine görsel; yaparak, yaşayarak öğretime önem verilmelidir. Sunduğumuz eğitim ortamında çocuk duygu, düşünce, yaratıcı hayal gücü, eylemleri ile sınıf ve okul ortamındaki etkinliklere aktif olarak katılmalıdır.

Servis Bilgisi: Servis var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04163868646 / 05557565627

WEB - https://723429.meb.k12.tr

Adres - Çomak Köyü Besni/ADIYAMAN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Köy düz bir ovaya kurulmuş ve yaklaşık 2000 kişiden oluşmaktadır. Karasal iklim yaşanmakta ve geçim kaynağını tarım oluşturmaktadır.

Adres - Çomak Köyü Besni/ADIYAMAN

Ulaşım Ulaşım karayolu ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 27 km(30 dk), il merkezine 75 km(1,5 saat) mesafededir.